Masseur Erik voor al uw massage wensen.
Masseur Erik Voor massages met een plusje
Home » Sweet surrender massage

Sensuele bondage massage

Sensuele Sweet Surrender

(BDSM) massage:

Veel mensen denken dat er een enorme kloof bestaat tussen gewone (tantrische) massages en Sweet surrender massages beter bekend als BDSM massages.
Wij gebruiken de therm BDSM alleen niet zo graag omdat er bij veel  clienten een verkeerd beeld ontstaat van  de BDSM (men denkt dan geheel onterrecht aan Sadomasogisme  wat een uitwas is in deze wereld).
 Zoals er een enorme kloof bestaat in de wereld van vandaag tussen de 'heilige gewone' en 'kinky' seks, een kloof die is onnodig en destructief voor de term is.
Ieder van ons houdt om aangeraakt te worden op een andere manier.
Diverse vrouwen houden er van om zacht en teder gemasseerd te worden en kunnen dan heerlijk genieten.
Sommige vrouwen vinden het gemakkelijker om zich over te geven aan een stevigere en meer assertieve aanrakingen. Terwijl weer andere vrouwen pas kunnen genieten met behulp van het medium van de pijn om zich vrij te voelen en de energie te laten verplaatsen.
Tijdens deze massage gaan we op een reis naar de sensuele kant van de slavernij.

Voordat wij de sessie starten bespreken we hoe u het meeste kunt halen uit onze tijd samen, het verkennen van uw wensen, fetishes en grenzen.
Heb je hierin nog geen ervaring?
Dan stel ik het volgende voor:
Een bdsm massage voor beginners en subsgierigen:
Je wordt geblinddoekt, gebonden en evt. (in overleg) de mond gesnoerd met een GAG.
Zodat u van deze massage optimaal kunt genieten omdat u gedwongen wordt zich te concentreren op uw gevoel, u bent weerloos vastgebonden, door de blinddoek kunt u niets zien ook al zou u dat willen.
Het enige zintuig dat overblijft is uw gevoel.
Laat je gedachten tijdens deze massage de vrije loop, verken je fantasieën en fetishes, denk bijvoorbeeld aan een minnaar, of een andere vooraf afgesproken rollenspel.
Heel veel hierin is mogelijk.
 Groet,
Uw Meester Erik
Bel of sms mij op GSM: 06 84 95 16 00
zonder nummer herkenning wordt er niet opgenomen.