Masseur Erik voor al uw massage wensen.
Masseur Erik Voor massages met een plusje
Home » Sensuele massage

Sensuele massage

SENSUELE MASSAGES

Voor vrouwen die het willen uitproberen...

!!! SENSUEEL IS NIET GELIJK AAN EROTISCH !!!

 Waarom ik sensuele massage kan geven!

Binnen mijn ruime assortiment aan massagevormen is de  sensuele massage zeer zeker de meest controversiële vorm en omdat de sensuele massage zich op de zeer vage grens van klassieke ontspanningsmassage en de seksueel getinte erotische massages bevindt, is een woordje uitleg zeker op zijn plaats.

Ter bevordering van het algemeen welzijn biedt de sensuele massage, welke gebaseerd is op de kennis van tantra en de taoïstische leer, een diepe rust en ontspanning.

De sensuele massage geeft diegene die de massage ontvangt de kans zichzelf, in al haar aspecten, te ontplooien en te herontdekken.

De hierdoor hervonden sensualiteit en het daarmee gepaard gaande sterkere zelfvertrouwen bevorderen de relaties met anderen en zorgen vaak voor een vernieuwde levensvisie.

De sensuele massage helpt bij het herontdekken van het eigenste "innerlijke kind", dat het "oergegeven" van seksualiteit bevat, en men geeft, vooral bij het regelmatig herhalen van de sensuele massage, het "innerlijke kind" de toelating zichzelf te hervinden, te vormen en te uiten. Dit "innerlijke kind", dat steeds het sterke verlangen draagt zich gekoesterd en geborgen te voelen, krijgt dankzij de sensuele massage, toestemming om zichzelf te zijn.

Vandaar ook dat sensuele massage "DE enige echte holistische massage" is, als we het over massage willen hebben.

De sensuele massage is zowel voor man als vrouw de massage bij uitstek.

Het verloop van een sensuele massage

Om overbelasting uit het lichaam te werken, die ontstaan is door stress, inwerking van ons mi l ieu en de persoonlijkheid van de betrokkene zelf, wordt allereerst het lichaam in ontspanning gebracht door middel van een wat men een klassieke zachte spiermassage zou kunnen noemen.

Deze inleidende massage, waarbij het accent op een energetische massage ligt en die een 'aangename ontmoeting in aanraking' is, heeft als intentie de ontmoeting tussen de therapeut en de klant te bewerkstelligen zodat er een vertrouwensband kan gesmeed worden tussen de gever en ontvanger.

De therapeut krijgt hierdoor de kans de klant en zijn of haar lichaam beter te leren kennen en de gevoeligheden op te sporen.
Hierna volgt een zachte, tedere en vederlichte massage waarbij gebruik wordt gemaakt van strelende technieken.

In buikligging wordt aandacht besteed aan het achterwerk, de billen en de liezen.

De rug wordt sensueel geprikkeld totdat de vrouw een innerlijke staat van rust heeft bereikt

In rugligging worden de liezen, de borsten, de billen en de  yoni gemasseerd. Yoni massage

Eerst stevig en gericht, daarna strelend en koesterend waarbij er veel aandacht wordt geschonken aan de reactie van de klant.
De sensuele massage is van nature een prikkelende massage en elk lichaam reageert hier anders op. Binnen mijn praktijk dragen wij respect hoog in het vaandel

Wordt er op een spontane manier (dus door de massage) tot een climax gekomen, is dit geen enkel probleem.

Weet wel dat het niet het doel van de sensuele massage is, dat er gevraagd word naar seksuele handelingen of technieken of het vragen naar een climax.

Communicatie is hierbij zeer belangrijk.

Dus alles nog eens op een rijtje:

  • tijdens de massage worden de geslachtsdelen wel degelijk aangeraakt en zelfs een tijdlang uit en inwendig gemasseerd,
  • via heel natuurlijke tao-technieken worden deze reflexologisch behandeld om organen tot rust te brengen,
  • orgasmes door deze technieken zijn compleet op zijn plaats en dienen dan ook niet tot schaamte te lijden,
  • vragen over de persoonlijke seksualiteit van de klant zijn tijdens therapeutische sessies bespreekbaar,

Waarom kiezen voor sensuele massage?

Een erg goede vraag zou ik zo zeggen!

Kiezen voor sensuele massage als vrouw, is kiezen voor eigenwaarde, uitdaging en zelfrespect.

Vele vrouwen, hebben seksuele problemen en weten dikwijls met hun vragen of problemen geen weg.

In tao-seksualiteit word er steeds gesproken over zelf verzorging, vrouwen die in het inzicht van hun algehele noden ook aandacht schenken aan wat hun lichaam nodig heeft, zullen algemeen gelukkiger zijn, meer zelfrespect aan de dag leggen en betere wereldburgers zijn, dus u schuldig voelen over het beetje aandacht dat u voor zichzelf opeist is echt niet nodig!

Als alleenstaande in onze maatschappij staat seks bijna altijd gelijk aan losse seksuele contacten of seks in hygiënische omstandigheden.

Deze vormen van seksualiteit bevatten bij ons respect, inzicht in het lichaam of begrip voor eigenwaarden ."deftig sensueel" noemen wij dat.

Een respectvolle massage met begrip voor zelfrespect en eigenwaarde maar ook informatie over juist seksueel handelen en ontwikkelen.

  Deze massage kan evt. nog voortgezet worden met een erotische massage, maar dan deel je met de masseur een uiterst vertrouwelijke ervaring.

Hou elkaar gerust vast, praat met elkaar, en geniet van de intimiteit zolang dat mogelijk is.

Afhankelijk van de opwinding van jou kan de sensuele en/of erotische massage eventueel voortgezet worden door een inriem contact.

Dit is in overleg ook mogelijk.

Interesse?

AFSPRAAK MAKEN voor een ..... massage? 

Bel of sms mij op GSM: 06 84 95 16 00
(zonder nummerweergave wordt er niet opgenomen)