Masseur Erik voor al uw massage wensen.
Masseur Erik Voor massages met een plusje
Home » Cuckold experience

Kuckold experience


Cuckolding:
algemene inleiding
Wat is een cuckold?
Het woord 'cuckold' is waarschijnlijk gebaseerd op het gedrag van de koekoek.
De vrouwtjeskoekoek paart met een alfa-mannetje, die vervolgens vertrekt om andere vrouwtjes te bevruchten.
Het vrouwtje keert terug naar haar partner (die dus niet dat alfa-mannetje is) en samen brengen ze de kinderen groot die het gevolg waren van mama's slippertje.
Traditioneel was een (menselijke) cuckold het object van hoon; wanneer werd ontdekt dat 's mans vrouw haar plezier had gevonden in het bed van een ander was zij een overspelige en hij haar cuckold [noot: ik heb geen idee wat een goed Nederlands woord voor 'cuckold'   zou kunnen zijn -rBE]. De man was hoorndrager geworden [noot: en die uitdrukking kennen we wèl in de Nederlandse taal; wellicht is 'hoorndrager' de enige correcte vertaling voor 'cuckold']. 
Het woordenboek definieert een cuckold als "a man with an unfaithful wife."
In de context van alternatieve life-style's, heeft de cuckold een positie die ergens tussen die van de traditionele definitie en diw van 'swingers' in zit.
Het verschil met de eerste definitie is dat de hedendaagse cuckold zowel op de hoogte is van zijn vrouws 'ontrouw', als dat hij er seksueel opgewonden van wordt; het verschil met de tweede definitie bestaat hieruit, dat 'swingers' beiden betrokken zijn in hun buitenechtelijke verhoudingen, of ten minste als gelijken naar bed gaan, waar dat bij een cuckold allerminst het geval is.
In gewoon Nederlands: een cuckold is een man die zijn vrouws ontrouw accepteert en steunt en seksuele opwinding haalt uit haar doen en laten.
Het is mogelijk dat hij zelf, soms in deeltijd, een normale seksrelatie heeft met zijn vrouw, maar het kan ook zijn dat hij accepteert dat zijn vrouw een andere man heeft gekozen die hem in bed volledig vervangt.
Waarom zou iemand een cuckold willen zijn?
Ik heb veel gelezen (en geschreven) over dit thema en ben tot de conclusie gekomen dat er een aantal redenen is waarom een man een cuckold zou willen zijn.
Elke combinatie van die redenen komt voor en een zekere combinatie kan (en zal) de relatie van een specifiek koppel duiden:
 
Onderwerping
Gehoornd worden is vaak een uiting van totale onderwerping, met als toegevoegd element dat tenminste één derde persoon (de minnaar) de rol van de cuckold kent.
Een cuckold kan veel plezier halen uit het dienen van zijn vrouw en, soms, ook diens minnaar. Als hij onderdanigheid wil ervaren, kan het hem veel genot geven zijn vrouw en haar minnaar ontbijt op bed te brengen; als hij haar dominantie wil voelen, werkt het uitstekend wanneer zij hem opdraagt de kamer te verlaten zodat zij en haar minnaar ongestoord van elkaar kunnen genieten.
Daarbij gevoegd de wetenschap dat zij met haar seksualiteit kan doen en laten wat ze wil met wie ze dat wil, terwijl hij beperkt is tot wat zij hem toestaat, is waarschijnlijk de ultieme vorm van onderwerping: hij draagt zijn genitaliën over aan haar, terwijl er van wederkerigheid geen sprake is.
 
Vernedering
Veel swingers en mensen met een alternatieve levensstijl trekken de streep bij vernedering en verwerpen het als zijnde weerzinwekkend.
 Toch zullen velen van hen BDSM in een relatie begrijpelijk vinden!
Vernedering is, naar mijn mening, eenvoudigweg mentale BDSM.
Waarom zou iemand ervoor kiezen 'gestraft' te worden en erachter te komen dat dat hem seksueel opwindt?
Als je het antwoord op die vraag kunt geven - en er begrip voor kunt opbrengen -, begrijp je ook wat er interessant kan zijn aan vernedering als seksuele stimulans.
En als een man vernederd wenst te worden, wat zou dan beter werken dan te zien, te horen, te weten dat zijn vrouw een andere man in bed verkiest?
Wanneer de ervaring bovendien wordt versterkt doordat zijn vrouw erkent dat haar minnaar stukken beter is dan hijzelf, dan is de vernedering totaal.
 
Jaloezie
Jazeker, jaloezie windt cuckolds op.
Sterker, het is waarschijnlijk een van de belangrijkste aspecten die het voor hem zo opwindend maken, al schrijven slechts weinigen erover.
De cuckold heeft zijn vrouw's trouw verloren, haar lichaam (tijdelijk, zo niet permanent), zijn gelijkwaardigheid als seksueel partner, zijn waardigheid... en al deze dingen zijn aan een andere man gegeven!
Wie zou daar niet jaloers van worden?
Voor mij persoonlijk begon het cuckold-zijn pas echt te leven toen ik jaloezie begon te voelen. Het wond me verschrikkelijk op!
 
Voyeurisme
Hoewel ik vermoed dat voyeurisme ondergeschikt is aan de twee bovenstaande redenen, is het zeker waar dat zich in een leven niet veel gelegenheden voordoen twee mensen seks te zien hebben.
 Dat is ook waarom thuisvideo's zo populair zijn!
 Niets kan echter het echte werk, recht voor je neus, benaderen... en het uitnodigen van een andere man in je vrouws bed geeft je zonder twijfel een plekje op de eerste rij.
 
Angst
Een cuckold verklaarde zijn opwinding als "veroorzaakt door de dualiteit van bang en geil zijn." Angst is een krachtig afrodisiacum.
Misschien heeft mijn lichaam een zekere hoeveelheid adrenaline nodig en dat kan prima worden gegenereerd door angst.
Waar zou je bang voor moeten zijn?
Een cuckold kan bang zijn voor (en opgewonden raken van) de gedachte vernederd te worden in het aangezicht van zijn vrouw en haar minnaar, hij kan bang zijn dat hem verteld zal worden dat hij een bepaalde (vaak lange) periode niet zal mogen klaarkomen, hij kan bang zijn voor geluiden die zijn vrouw wel maakt bij haar minnaar maar die hij nooit hoorde als ze met hem vree, of hij kan gewoon het onbekende vrezen.
 
Het onbekende
Veel cuckolds geven toe dat ze geen idee hebben waarom dit hen zo opwindt, maar voor de meesten onder ons is het een seksuele fantasie met grote magnitude.
Zoals ik hoorde, dat een man liever zijn vrouw in háár bed  zou zien met een ander, dan zelf seks te hebben met welke vrouw dan ook, hoe mooi ook!
Het is net als met elke andere seksuele fantasie: we kunnen stukjes van de puzzel duiden, maar een echte verklaring van waarom het ons zo opwindt zullen we nooit kunnen geven.
Veel cuckolds vertellen dat zij geen idee hadden dat deze praktijken hen zo opwonden, totdat hun vrouw vertelde over een aantrekkelijke man, of over een man die haar probeerde te versieren.
Op dat moment krijgt de man een boodschap van 'een andere autoriteit' en vraagt zich af wat er in godsnaam met hem aan de hand is.
DAT is een cuckold in wording.
Waarom zou een echtgenote haar man willen cuckolden?
 Legio vrouwen bedriegen hun man.
 Over die vrouwen hebben we het hier niet; we hebben het hier alleen over stellen die samen hebben besloten de weg van cuckolding te gaan.
 Als je ontdekt hebt dat jouw vrouw je bedriegt, lees dit dan niet -- ga naar een relatietherapeut of een advocaat!
 Veel cuckolds beschrijven jaren en jaren waarin ze hun vrouw vragen seks te hebben met een andere man.
 De vrouw biedt hier meestal weerstand tegen, om een aantal redenen.
 Om te beginnen druist het in tegen alles wat ze heeft beloofd toen ze hem huwde en ze is ervan overtuigd dat seks met een ander het begin van het einde van het huwelijk is.
 Ten tweede is het vaak bedreigend voor de vrouw, omdat ze aanneemt dat het een voorbode is voor seksuele uitstapjes van haar echtgenoot (mocht je dat allebei willen: veel plezier; je bent terug in de categorie der swingers en dit verhaal gaat niet over jou).
 Ten derde zijn veel vrouwen, vooral als ze de dertig zijn gepasseerd en niet meer op Barbie lijken, bang dat geen enkele man hen aantrekkelijk zal vinden.
 En de teleurstelling van vele afwijzingen willen ze zich liefst besparen.
 Tenslotte maken ze zich (volkomen terecht) zorgen over alle gemene dingen des levens: slechte mensen, slechte vibraties, slechte ziekten.
 Waarom zeggen vrouwen dan ja?
 Sommigen doen het eenvoudigweg omdat hun mannen er weinig van bakken in bed.
 Ik geloof echter dat de meesten beginnen (merk op dat ik zeg 'beginnen'; de redenen veranderen later) om het brandende verlangen van hun man te bevredigen.
Wat voor sommige vrouwen ook wel een reden is, is dat zij voor hun huwelijk weinig seksuele ervaringen hebben gehad en nieuwsgierig zijn naar wat er zoal beleefd kan worden.
En als de weinige ervaringen die ze hebben dan ook nog tam zijn geweest, vragen ze zich oprecht af waar iedereen het toch over heeft.
Als de vrouw andere mannen begint te ontmoeten is het nog een heel andere - en vaak moeilijke - stap haar echtgenoot te gaan cuckolden.
Ze houdt immers van hem! (En als ze niet van hem houdt, is het de hoogste tijd om weer professionele hulp of een advocaat in te schakelen).
Het is voor een vrouw moeilijk te geloven dat haar man oprecht wil dat zij liever seks heeft met haar minnaar dan met hem.
Het is nog veel moeilijker te geloven dat hij er van haar echt alles over wil horen.
Meestal begint dit deel heel voorzichtig; de vrouw laat slechts mondjesmaat voorzichtig enkele details los.
Ze zal echter zien dat haar man uitstekend(!) reageert en ze zal merken dat hoe explicieter zij is, hoe meer ze vertelt over haar plezier, des te opgewondener het mannetje wordt.
Als ze het bed deelt met haar minnaar en haar echtgenoot toekijkt, zal ze haar genot niet makkelijk laten zien.
Totdat hij duidelijk maakt dat hij dat juist heerlijk vindt.
Als het dan allemaal zo lastig en ingewikkeld is, waarom zou je het dan toch willen doen?
In de woorden van een vrouw: "Ik kan doen en laten wat ik wil."
Wat is het probleem als een vrouw zich realiseert dat haar man zo'n beetje alles voor haar zal doen wat hij kan, zolang zij maar geweldige seks heeft met haar minnaar en haar met groot enthousiasme weer thuis ontvangt (vaak in een brandschoon huis) als ze klaar is?
Daarstraks had ik het over de angst van een vrouw, dat ze niet meer aantrekkelijk gevonden zou worden.
Stel je je eens voor hoe zij zich gaat voelen als die leuke, intelligente man die ze ontmoet helemaal voor haar valt!
Zien dat hij een erectie krijgt van haar, zijn opwinding gewaarworden als zij zich uitkleedt, als zij hem aanraakt, als hij haar aanraakt...
Het brengt haar helemaal terug naar haar middelbare schooltijd, maar dan met het seksueel bewustzijn van een volwassene.
Het doet absoluut wonderen voor haar ego!
Wat is het verschil tussen een cuckold en een man met een 'hete vrouw'?
Hoewel je een cuckolddress zeker kunt omschrijven als een 'hete vrouw', is er naar mijn mening een verschil tussen een cuckold en een man met een 'hete vrouw'.
En dat verschil zit hem daarin, dat ze niet alleen seks heeft met andere mannen dan haar echtgenoot, maar dat ze er de voorkeur aan geeft -- en hem dat ook vertelt. [noot: 'hot wives' is weer een ander sub-cultuurtje in de VS; het wordt gebruikt voor vrouwen die graag - en veel - vrijen met anderen dan hun partner.
Ook in deze subcultuur is de man volledig op de hoogte.
Vaak is zij zijn slet.
Ik denk dat wij zulk een samenleving 'gewoon' onder het kopje D/s zouden scharen.
Belangrijke cuckold-thema's
"Die van hem is groter dan die van jou"
Ondanks alles wat wordt beloofd in allerlei advertenties, hebben we nog altijd geen manier gevonden om te veranderen wat God ons gegeven heeft.
Slechts weinig vrouwen trouwen hun man vanwege de grootte van zijn penis, maar er is veel geschreven over hoe lekker het voor een vrouw is als ze 'helemaal gevuld' is.
En dus gaat de vrouw op zoek naar een man die één en ander in huis heeft.
Of de cuckold doet dat voor haar, als hij zich netjes gedraagt.
Sommige vrouwen ervaren een grote penis als zijnde pijnlijk en oncomfortabel, maar als ze wel geniet van de ervaring kan de echtgenoot niet anders dan erkennen dat hij haar met geen
mogelijkheid kan bieden wat haar minnaar te bieden heeft.
In onze maatschappij, waar groter vaak gezien wordt als beter, is het voor een man erg vernederend minder tussen zijn eigen benen te zien, dan wat hij kan zien hangen aan de man tussen zijn vrouw's benen.
En als die minnaar dan ook nog vertelt hoe heerlijk het is daar diep binnenin haar te zijn en lacht om het feit dat haar echtgenoot die ervaring nooit zal kunnen delen, dan is de vernedering compleet.
In andere woorden: deze man voelt een deel van zijn vrouw's lichaam waar hij nooit bij zal kunnen komen -- dus ga jij maar in de hoek zitten en luister naar haar gehijg en gekreun als ze zorgt dat ik kom met die plekken die jij niet kunt bereiken!
"Hij is beter dan jij bent"
Waarom de vrouw dit zou willen is evident -- wat een verrassing; na 5, 10 of 20 jaar huwelijk ontdekken dat seks veel leuker is dan je ooit hebt kunnen vermoeden!
En voor cucky is de vernedering in dit geval nog veel groter dan wanneer haar minnaar alleen maar goed geschapen zou zijn: als hij groter is, kun je nog zeggen dat het jouw schuld niet is. Maar als hij béter is -- vooral als hij ongeveer dezelfde afmetingen heeft als cucky, dan is de pijnlijke waarheid: "jij bent niet zo'n geweldige minnaar." (Feitelijk is dat de diplomatieke waarheid; de echte waarheid is dat je in bed ronduit waardeloos bent.)
Haar minnaar - de Masseur/man die haar deed besluiten permanent een cuckold van hem te maken - heeft een penis die ongeveer precies gelijk is aan die van hem.
Maar toen hij haar vroeg hen beiden een cijfer te geven kreeg hij een 10.
Pas na veel aandringen wilde ze hem wel vertellen dat ik niet veel verder kom dan een 4. Wanneer zij en hij nu de liefde bedrijven zucht ze vaak en zegt dat ze zou willen dat haar minnaar in haar was in plaats van hij.
Zulke woorden zouden me enorm kwetsen, als hij niet druk bezig zou zijn met het hebben van een orgasme.
"Raak me niet aan!"
Hier is een groot verschil tussen een 'hete vrouw' een een cuckoldress: ik heb vaak gelezen van mannen die nog seks met hun echtgenote hadden voordat zij op pad ging met haar date. Cuckolds mogen hun vrouw zelden aanraken voor zo'n date.
Behalve als het is om haar te wassen, aan te kleden of om haar haar make-up aan te brengen. Het is ook logisch: als haar echtgenoot echt zo'n slechte minnaar is, waarom zou ze dan haar zin willen verpesten?
In sommige gevallen  mogen mannen vanaf ongeveer vier dagen voor een date niet meer aan de vrouw komen.
Sommigen mogen haar zelfs niet meer naakt zien.
Zij bewaart het allemaal voor hem de bull.
In de meer extreme gevallen, waar de echtgenote haar man permanent heeft vervangen door een andere man (of mannen), komt het voor dat hij haar helemaal nooit mag aanraken.
In deze gevallen kan een sporadische blik op haar naakte borst of haar schaamhaar voldoende zijn voor een spontaan orgasme van de echtgenoot!
"Maak het huis schoon als ik weg ben"
Als de echtgenoot zijn seksuele inferioriteit erkent, is het zeer wel mogelijk dat hij gaat compenseren.
Daardoor kan hij één van de meest gehoorzame mannen ter wereld zijn.
Onthoud dat de echtgenoot opgewonden raakt van zijn eigen seksuele onkunde.
En dus zal hij het huis schoonmaken, al was het alleen maar om hem eraan te herinneren dat hij zo waardeloos is in bed.
Het kan weleens een van de weinige keren zijn dat je een man ziet stofzuigen met een erectie.
Sommige vrouwen hoeven een verzoek maar te beginnen met "Hé" en hij staat direct paraat.
"Ik wil zijn baby"
Ik ben ervan overtuigd dat de meeste cuckold-verhalen waarin de echtgenote opzettelijk zwanger raakt van haar minnaar, fantasieverhalen zijn.
Maar ik kan het verkeerd zien.
Het is natuurlijk zonder meer waar dat als je echt wilt voelen dat je je vrouw 'verloren' hebt aan een andere man, haar zwangerschap uit zijn zaad het summum is.
Ik vel hier geen oordeel en dus vertel ik eerlijk dat veel cuckolds enorm opgewonden raken als ze ontdekken dat hun vrouw haar pil niet meer slikt...
Kijken of wachten?
Er is veel discussie over wat spannender is: je vrouw in bed zien met een andere man, of thuis (of elders) wachten terwijl zij met hem op stap is.
In het algemeen heeft de cuckold hierin weinig inspraak; de vrouw zal waarschijnlijk het één fijner vinden dan het ander en dat is wat ze zal kiezen.
Seks zien recht voor je neus en je voortdurend realiseren dat de vrouw die je daar passioneel de liefde ziet bedrijven je eigen vrouw is, is adembenemend.
Zelfs wanneer je zelf seks hebt, krijg je het niet te zien; het beeld van de penis van een man die in en uit een vagina glijdt is op zich al stimulerend genoeg, maar wanneer het de vagina van je eigen vrouw betreft is het overdonderend.
En dan ook nog haar orgasmes zien (en horen)... het zelfde, maar van een oneindig grotere orde!
Daarentegen, als het krachtigste seksuele orgaan inderdaad tussen de oren zit, is er veel te zeggen voor de cuckold die thuis zit te masturberen, zich afvragend wat zijn vrouw en haar minnaar nu aan het doen zijn.
En nu.
En NU.
En... Als je dacht dat tieners zich veel aftrekken, kan ik je vertellen dat het amateurs zijn ten opzichte van de cuckold in zijn zesde uur wachten.
Cream pie (Creampie)
Ik zou bijna zeggen dat hier veel te veel over gepraat wordt, ware het niet dat het sommige mannen zo enorm opwindt (en dat doet het praktisch elke cuckold).
Of het nu onderwerping of vernedering is, het zaad van een andere man uit je vrouw's vagina likken is nummer 1 op de hit parade.
Waarom dat zo is?
Ik denk dat hier een combinatie van een aantal taboes samenkomt:
- Mannen horen geen zaad te slikken (hetero's dan toch...)
- Mannen worden geacht hun vrouw's kuisheid/reinheid te verdedigen met hun leven.
- Ejaculeren in een vrouw is een krachtig symbool van bezit en het zien van het zaad van een ander in je vrouw's meest persoonlijke, intieme plek is een onmiskenbaar signaal dat jij niet de enige (of zelfs primaire) persoon in haar leven bent. - Of in ieder geval in haar lichaam.
- Als er één ding is dat 'bewijst' dat je vrouw je ontrouw is geweest, dan is het wel de aanblik van zaad dat uit haar vagina druipt, als je weet dat jij het er niet ingestopt hebt.
In de porno-industrie komen ze nog wel weg met witte vloeibare zeep, maar als je oog in oog bent met het echte werk, dan wéét je dat.
- De enige manier waarop dat zaad in je vrouw is kunnen komen, is wanneer zij hem tot een orgasme heeft gebracht: "niet alleen heeft ze een cuckold van je gemaakt, maar ze deed het nog goed ook."
- Zaad smaakt niet goed; als je geluk hebt is het ook niet vies.
Het oplikken - vooral als het een grote hoeveelheid is - is heel, heel erg moeilijk en benadrukt het vernederende aspect van wat je vrouw je aandoet.
-Als je het moet doen terwijl de minnaar toekijkt, onderwijl geknuffeld en gekust door je vrouw, is je plaats in de pikorde compleet helder.
Zeker als die twee je ook nog uitlachen om de moeite die je ermee hebt.
Door al deze redenen vinden de meeste cuckolds creampie's horen tot hun krachtigste fantasieën en hun geilste ervaringen.
Een opmerking over sletjes
Er zijn mannen die graag willen dat hun vrouw een slet is, dat ze zo'n beetje alles en iedereen neuken waar een lul aan zit.
Ik ken maar weinig cuckolds die deze wens delen en ik geloof dat dat te maken heeft met het feit dat wij onze vrouwen enorm respecteren.
We vinden het niet erg om zèlf vernederd te worden, maar waag het niet om aan onze vrouwen te komen!
Dat is voor ons een afknapper van jewelste.
Dus, nogmaals - en laat het me weten als ik het mis heb -, ik denk dat er maar heel weinig cuckolds zijn die hun vrouw ooit 'slet' zullen noemen.
En als ze het wel doen, zullen ze waarschijnlijk moeten wachten op een koude dag in de hel voordat ze zelf weer eens aan de beurt komen.
Risico's
Zoals je hebt kunnen lezen zijn er veel mooie kanten aan cuckolding.
Maar zijn er ook zaken waar je je zorgen over zou kunnen maken?
Nou en of die er zijn!
Om te beginnen kan het paar maar beter een prachtige, positieve, open en stabiele relatie hebben.
Je speelt een levensecht spel hier, met echte gevoelens en echte verlangens en het is van het grootste belang dat je samen veel en vaak kunt praten en dat je kunt stoppen als dat nodig mocht blijken.
In de woorden van een cuckold: "Jij en je vrouw moeten verschrikkelijk veel van elkaar houden.
Liefde, vertrouwen, begrip, eerlijkheid en de wil open te zijn naar elkaar zijn absolute voorwaarden wil je niet eindigen met een verbroken of beschadigde relatie."
Er zit veel kracht en macht in seks.
Niet voor niets gebruiken adverteerders het zo vaak.
Je kunt niet verwachten dat je vrouw seks heeft met een minnaar, zonder andere gevoelens voor hem te gaan koesteren.
Tenzij ze een afschuwelijke ervaring heeft gehad, maar daarover zo dadelijk meer.
Die andere gevoelens zijn bij cuckolding zelfs gevaarlijker dan in een relatie met een 'gewone' hete vrouw, omdat de ultieme fantasie van de cuckold is dat zijn vrouw haar minnaar liever in bed heeft dan hemzelf.
Doe het dus rustig aan; stapje voor stapje.
Ik heb met veel koppels gecorrespondeerd voor wie cuckolding een krachtige fantasie was, maar die, zodra ze de eerste kleine stapjes in het uitvoeren van hun fantasie hadden gezet, zich realiseerden dat ze helemaal niet blij waren met wat er aan het gebeuren was.
Ik complimenteer deze koppels - we hebben meer dan genoeg scheidingen.
"Wat zijn de grenzen?"
Is een vraag die voortdurend gesteld zou moeten worden.
Als je van elkaar houdt en je doet dit samen om een ervaring rijker te worden, dan zou je allebei doordrenkt moeten zijn met zorgen over hoe je partner het allemaal ervaart en of de meest recente stap wellicht tegen of over de grens was.
Dames, er is een praktisch fool-proof-methode om relatieve zekerheid te krijgen en het heet de Piemelmeter.
Als je praat over een eerste feitelijke ontmoeting met een potentiële minnaar, of over het weekje dat je met je minnaar de hort op gaat, zal je mans penis je vertellen of dit een Erg Goed Idee, dan wel een stapje te snel is.
Onthoud vooral dat zodra de vrouw eenmaal een minnaar heeft, die niet zomaar zal verdwijnen.
Het is geen televisie die je aan en uit kunt schakelen zoals het je belieft.
Het is een echt mens en zijn aanwezigheid in jullie leven is ook buitengewoon reëel.
Zoals een cuckold zei: "De vernedering is bijzonder echt.
Het stopt niet nadat je je een paar keer hebt afgetrokken; haar minnaar is nog steeds in beeld."
Dus, mannen, dit is een stukje dat je niet meer kunt terugdraaien.
Nooit.
Je kunt stoppen, maar je kunt niet ongedaan maken wat al gebeurd en gezegd is.
Als je niet wil leven in de wetenschap dat je vrouw's minnaar beter is in bed (en hij is echt beter; dat deel van het spel is géén spel, het is realiteit!), of dat je vrouw verlangt naar haar minnaar (en ook dat is harde realiteit; dat verlangen is honderd procent oprecht!), of dat die paar extra centimeters haar echt meer plezier geven, begin er dan niet aan!
Mannen, de enige raad die ik jullie kan geven is wat ik vrouwen vanaf het begin vertel: de vrouwen hebben het absolute veto in alles wat met cuckolding te maken heeft.
Altijd.
Ze kan opstaan en een restaurant uitlopen, of een hotelkamer, of een gesprek afbreken, ze kan zeggen dat ze iemand niet meer wil zien, ze kan zeggen dat ze zich onprettig voelt bij een gebeurtenis of een gesprek, en in alle gevallen, gaat de man direct akkoord; hij staat altijd volledig achter haar.
Vanaf het moment dat ze ontdekte dat hij het ook echt meende (ze was bang dat ze hem zou teleurstellen, maar hij heeft haar uitgelegd dat het niet zijn fantasie is als zij het niet naar haar zin heeft), dat geeft haar de vrijheid haar eigen grenzen te verkennen.
Tenslotte: laten we eerlijk zijn; het Internet is een prachtig medium, maar de gevaren die op de loer liggen voor kinderen gelden liggen er net zo goed voor volwassenen.
Mensen zijn niet altijd wie ze lijken te zijn en sommige zijn botweg gevaarlijk.
Praat veel - véél - voordat je erin toestemt iemand te ontmoeten.
Een goed alternatief of begin:
Als een goed alternatief kan het volgende gezien worden als een "test"
Maak een afspraak met deze masseur die de vrouw van het ("Cuckold") koppel begint te masseren en later te beminnen terwijl de man zit of staat toe te kijken.
Dit is een prima manier om elkaar vis-a-versa te leren kennen en geeft de vrouw de kans te overdenken of ze deze man echt wel ziet zitten in bed, zonder de druk te voelen te moeten 'presteren'.
En zoals ze vroeger plachten te zeggen in Hill street blues: "be careful out there." Cuckoldstellen en hun minnaars zijn in het algemeen gewone mensen met levens, banen en kinderen.
En daarom hebben ze liever niet hun hebben en houden op de voorpagina van een lokale krant.
Beste citaten van cuckolds
"Cuckold zijn klinkt niet als iets waar de meeste mannen trots op zouden zijn."
"Het is soms moeilijk voor mijn man als hij weer eens sociaal moest zijn tegen een man waarvan hij weet dat ik ermee slaap."
"Er gaat niets boven de geluiden die mijn vrouw maakt als zij in bed ligt met haar minnaar."
Interesse om je relatie en het cuckold idee eens te testen?
 AFSPRAAK MAKEN voor een Cuckold experience?
Bel of sms mij op GSM: 06 84 95 16 00
Zonder nummerherkenning wordt er niet opgenomen
Groetjes,
Erik