Masseur Erik voor al uw massage wensen.
Masseur Erik Voor massages met een plusje
Home » Yoni massage

Yoni massage

Yoni massage
(genieten voor de vrouw)
 
 Genieten voor de vrouw
Net zoals de erotische massage is het een teder moment, waarvoor men best wat tijd mag uitrekken.
De vrouw moet zich zeer comfortabel voelen, zodat ze gemakkelijker opgewonden kan raken.
Het is belangrijk dat de masseur in ruil voor deze erotische massage niets terug verwacht, maar enkel de vrouw de gelegenheid geeft om van deze yoni (vaginale) massage te genieten.
In het komende deel leg ik de techniek uit.
Eventjes eerst een beetje achtergrond over de clitoris: dit is een zeer complexe structuur, vergelijkbaar met de penis, maar 4 keer zo gevoelig.
De clitoris heeft maar liefst 6000 tot 8000 zenuwuiteinden, meer dan welk lichaamsdeel ook, en dit heeft maar 1 doel: genot!
De ideale positie voor deze massage is al liggend op de rug met een kussen onder je heupen, de benen gespreid en de knieën lichtjes gebogen.
Vooraleer de massage aanvangt kan je beginnen met de ademhaling op elkaar af te stemmen, haal diep en rustig adem, als de vrouw stopt met de diepe ademhaling is het aan de masseur om haar hier terug aan te doen denken.
  • De masseur begint nu met zachtjes de benen, onderbuik en borsten te masseren.
  • Hij neemt een klein beetje glijmiddel die hij verwarmt in de handen, en giet het op de buitenste schaamlippen. Hij begint de buitenste schaamlippen van de yoni te masseren, waar hij voldoende tijd voor uittrekt. de masseur Knijpt zachtjes in de schaamlippen met de duim en wijsvinger en gaat zo op en neer over de volledige lengte. Daarna doet hij hetzelfde met de binnenste schaamlippen. Kijk zoveel mogelijk in elkaars ogen, zo voel je je meer verbonden met elkaar.
  • De masseur gaat nu de clitoris strelen met bewegingen in rondjes, eerst met de klok mee en nadien omgekeerd. Hij knijpt voorzichtig in de clitoris met duim en wijsvinger. De masseur zl niet vergeten dat het doel is om een massage te geven, en niet om een snel orgasme te bereiken. Hij brengt nu traag zijn rechtermiddelvinger in de vagina, (die staat volgens de tantra meer in verbinding met de yoni). Hij verkent en masseert nu de vagina, varieerd in druk en snelheid. De palm van zijn hand moet naar boven gericht zijn terwijl zijn middelvinger in de vagina zit, dan maakt hij een buigend ‘kom hier’ teken. Daardoor vind hij het sponsachtige gebied, dit is de beroemde G-spot, in de tantra ook wel ‘heilige plek’ genoemd. de masseur varieerd ook hier in kracht, patroon en snelheid.
  • Daarna gaat de masseur met een tweede vinger in de vagina, terwijl hij met de duim de clitoris van de vrouw stimuleert (de beste methode is een op en neer gaande beweging met de duim). Terwijl hij met de linkerhand de borsten, tepels en onderbuik masseert.
  • Het kan dan goed zijn dat de vrouw dan spuitend klaarkomt, ook dan blijft de masseur doorgaan met masseren, meerdere orgasmes kunnen volgen, iedere keer meer intens tot explosief.
Om de massage te beëindigen, trekt de masseur zijn handen voorzichtig terug, geeft jou de tijd om van de ‘afterglow’ te genieten.
Knuffelt jou en houd je teder in zijn armen.
Na deze massage is het natuurlijk mogelijk om al naar gelang de verlangens van de vrouw verder te gaan met bijvoorbeeld een meer intiem of meer sexueel gericht gedeelte.
Dit altijd in goed overleg met de masseur.
AFSPRAAK MAKEN voor een ..... massage?  

Bel of sms mij op GSM: 06 84 95 16 00

 (zonder nummerweergave wordt er niet opgenomen)

Meer weten??

 Gekscherend wordt wel eens gezegd dat mannen pik-gericht zijn en dat vrouwen vooral  vanuit hun hart gaan.

In dit cliché schuilt meer waarheid dan men denkt.
Mannen geven hun (liefdes)energie via hun geslacht en ontvangen die energie via hun hart.
 Vrouwen geven (liefdes)energie vanuit hun hart en ontvangen die via hun geslacht.
Op deze wijze ontstaat één grote stromende cirkel van (liefdes)energie.
Dit onder ideale omstandigheden.
Helaas sluiten mannen (te) vaak hun hart tijdens het vrijen. 
En sluiten vrouwen op haar beurt dan hun geslacht - of andersom.
In mijn workshops geef ik mannen handvatten om hun hart te openen en vrouwen hun geslacht.
In mijn massages gaat het primair om wat de gemasseerde 'nodig' heeft.
Dus niet om wat hij/zij 'denkt' nodig te hebben (vandaar dat de vajra of lingam -Sanskriet voor het mannelijk geslachtsdeel- vaak relatief weinig aandacht krijgt en de yoni -Sanskriet voor het vrouwelijke geslachtsdeel: vagina én vulva- wat meer; wij gebruiken deze termen omdat ze minder beladen zijn dan woorden als lul en kut, en minder klinisch dan penis en vagina).
Vaak zit de yoni op slot door wat de vrouw zoal heeft beleefd op seksueel gebied, of heeft meegekregen van opvoeding e.d. Ook conditioneringen vanuit vorige generaties spelen daarin een rol.
Hierdoor zijn er in en op de yoni zoveel blokkades dat het in een tantrische massage goed/helend zou zijn om de yoni beduidend meer aandacht te geven.
Dat gebeurt vaak onvoldoende vanwege gebrek aan durf en/of gebrek aan zelfliefde bij de ontvanger.
Speciaal daarvoor heb ik een specifieke yoni-massage ontwikkeld.
Deze is gebaseerd op de uitgangspunten die de Duitse Michaele Riedl hanteert voor de yoni massages die zij geeft in haar centrum AnandaWave in Keulen.
Deze principes stelde ze op schrift in wat inmiddels een standaardwerk is op het gebied van de yoni-massage: "Yoni Massage - Entdecke die Quellen weiblicher Liebeslust: sinnlich - energetisch - spiritueel (Ein Praxisbuch für Männer und Frauen)" (Nietsch Verlag).
Onlangs verscheen er ook een Engelse vertaling: "Yoni Massage - awakening female sexual energy" (Destiny Books).
Net als in een tantrische massage staat in een yoni-massage heling voorop.
In het weefsel van de yoni zetten blokkades zich vast, blokkades die niet alleen jouw ontplooiing als seksueel wezen in de weg staan, maar ook de ontplooiing  van jouw algehele vrouw-zijn.
In de yoni-massage worden deze blokkades aangeraakt en milder, zachter gemaakt.
Mede door de prana (levensenergie), die door het lijf stroomt.
Maar vooral door jouw overgave aan de aanraking, in verbinding met de heler.
Waarbij de rol van de heler niet meer is dan die van facilitator.
De regie blijft voortdurend in haar handen.
Het is van groot belang dat je een yoni-massage bewust meemaakt.
En dat je inziet dat de oorzaken van de blokkades in het verleden liggen en in het hier en nu geen functie meer hebben.
Door deze los te laten, kan de blokkerende energie getransformeerd worden in positieve (liefdes)energie en kan die plek vervolgens geheeld worden door jouw eigen liefde.
De helende aspecten van een yoni-massage kunnen je ook verder brengen in de ontwikkeling van je seksualiteit.
In een yoni-massage gaat het nooit om de seks op zich.
De opgewekte helende seksuele) energie wordt door het hele lijf verspreid.
Daardoor leer je dat jouw seksualiteit zich niet beperkt tot de genitaliën, maar dat jouw hele lijf daarin een essentiële rol speelt.
Je wordt je gewaar van een uitbreiding van sensaties, waardoor je nog dieper in je gevoel kunt komen.
Ik geef de yoni-massage uitsluitend als onderdeel van een 'gewone' tantra sessie (meditatie, tantra-yoga en massage); daarvan losgekoppeld is het bijzonder lastig de benodigde overgave bij de gemasseerde te bewerkstelligen.
 Afhankelijk van wat we tijdens de massage tegenkomen, duurt een yoni-massage tussen de één en twee uur. Reken samen met de tantra sessie op drieënhalf à vier uur in totaal.
Omdat het in tantra gaat om m/v-balans, wordt deze massage bij voorkeur gegeven door mijzelf.
Iedere massage wordt geheel afgestemd op de klant.
Wensen, grenzen - vooraf wordt alles overeen gekomen.
 Alles gebeurt in een sfeer van respect en veiligheid, waardoor ware overgave aan jezelf in het hier en nu mogelijk wordt.


AFSPRAAK MAKEN voor een ..... massage?  

Bel of sms mij op GSM: 06 84 95 16 00

(zonder nummerweergave wordt er niet opgenomen)